Tuesday, April 19, 2011

27 kali ganda????????????

assalamualaikum rakan-rakan yg dikasihi sekalian...
haaa,, macam menarik je kan post lemon kali ni,, ye lahh ade video bagai kat atas ni haaaa,,
memang menarik pun post ni,, SUMPAH tak tipu,, haha
baiklah kali ni lemon nak share pasal salah satu vlogger kegemaran lemon,,*[vlogger adalah short form bagi video blogging]
lemon memang sangap habislah kat dia ni, dari show first sampailah sekarang lemon tak pernah miss video terbaru die, dah lah handsome, pandai speaking, belajar kat aussie~ hebat je lah mamat ni

video terbaru die *tu yang atas ni* pasal 27 kali ganda, ha?? apa punya tajuk ni?? cam blurr je rse kann,,,
tp sebenanye video ini sangat bermanfaat kerana dia ni *si anwar hadi ni* dok sibuk bercerita kebaikan solat berjemaah.. dia siap buat lakonan lagi, tu yg special tu,,
cara berdakwah yang sememangnya best and acceptable
so nak tahu lebih lanjut,, tengoklah video niiiii!!!


ape slh sebarkan bende baik mcm ni,, baru lah kite berkawan  kerana allah dan inshaallah sampai ke syurga dengan saling ingat mengingati antara kita~

HOPE U GUYS ENJOY THE VIDEO
sharing is caring :)

1 comment:

NURUL NAJWA said...

yezz!! sugguh best video matluthfi ni!! aku pon x misz!! XD

~free application..menarikkan?..free application~