Sunday, March 6, 2011

movie wayang : beastly ( story yang paling latest )

assalamualaikum dan salam satu malaysia...(cam nak pidato je)


hari ni oren da tgok cite beastly ni... 


gendre : love is never ugly+komedi sikit2
pelakon utama : alex pettyfer                           
                        : vanessa hudgens 
bintang            : 100000x bintang2~


cite die mmg best ar oren cakap!! cite ni agak                 light n cool jer... mmg sesuai untuk org yg x suke tgok cite thriller or horror...
sumpah...mmg best....!



si alex or kyle ni seorg yg sgt berlagak gile tahap super hyper duper punyer    berlagak...die ni mempunyai prinsip idup yg mana dia " yang cantik akan sentiasa or mudah untuk berjaya "... sonye...dgan muke die yg hensem++ and pengaruh kekayaan die and bapak die lagi...konpem ar die cam disukai sume wanita walaupon hakikatnyer sume org x suke die...except!! si vanessa ni...tp alex ni x taw pon si vanessa ni syok kat die bcoz si vanessa ni org biasa jer...


 ha..cam ni la rupe si alex ni...hensem an.. nak dipendekkan citer si alex ni memperlekeh2kan sorang lagi kawan kolej die yang banyak gile tatu kat badan... dan x cukup lagi tu...dia malukan pompuan yang banyak tatu tu... dahlah pompuan yang banyak tatu tu ada kuasa hitam...sonye die sumpah la si alex ni bertatu gle and buruk sgt rupenyer and kemukan syarat,,,





syaratnyer ialah....hmmm...mcm2... termasoklah die kena buat orang jatuh cinta ngan die dengan wajah die yang buruk gle tu... tulah...sape suruh ejek2 org lagi...?? pastu..si kyle ni trus la lari dari sekola...hahahaha....





dan...dan...dan...korang rasa die berjaya x buat orang suke kat die dengan rupe die yang ala2 hantu zombi pokok pisang yang bertatu tu...
 nak dipendekkan cite lagi alex ni cube rapat balik ngn si vanessa ni dgn menyamar jadi org len...sonye diorang ni berkenalan la...



korang ingat senang si alex ni nak cover diri die dari orang len... oppps...lupe nak gtw...kalo die x dapat carik cinta die dan mula memahami orang dalam masa beberapa bulan...tatu2 yang huduh gle tu akan trus melekat dan kekal kat badan die...isk3...kesian si alex ni...
apa ag...korang pegi la tempah tiket awal2...k.la...~ kang x pasal2 aku kena saman coz buat wayang xlaku...haha...
 selamat menonton~


                                  
sharing is caring :)

2 comments:

Zyash said...

Wah...macam best jer...Nak g ngk lah... btw..dah follow awak tau..

orange said...

haha.. thanks zyash~

~free application..menarikkan?..free application~