Monday, March 7, 2011

joyfulfestival@ccOunT

ahlan wasahlan~~~hari ini apple bru dpt nk upload and letak gambar kelas apple... susah ni nak carik..ye la apple takde kemere..jadinye ni je la gamba yg apple dpt nak upload~~ walaupon cket je gmba nye...harap pembace sume trhibur..cewaahh~~~~ hebat tw kelas ni...ad 2 dalam 1... stu group pnye la susah payah memerah otak mengira addmath n account...pening3.. lagi satu group ni byk gunekan kemahiran..yeke?? ye la kot~~~seni n ict...wow...nme hebat....haha.. jamuan kelas ni di bwt pade jumaat petang xingat tarikh suda~~~ kelas ni tuka2 cikgu addmath>>tice wan>>tice tura>>pn zabaidah>>ckgu rozai..tuka2 ckgu math>>tice tura>>pn zabaidah>>ckgu rozai...siap tuka guru kelas lagi>>tice zana>>ckgu rozai..memang byk prtukaran..cool..korg xrase ke cool?? bez tw...sume cikgu dpt rse walaupon ad tension gk~~~ papepon....apple enjoy!!sgat2 la...da penat bebel..apple nk cte serba cket pasal jamuan kls apple ni....mse stu jumaat yg indah tu.. ade cikgu yg xdapat msuk...kami pnye smgt pergi meniup belon..xblaja pulak tu..suke ati je kemas2 kelas ksi cntek n bersih...banyak juga belon yg kami tiup...d sbbkn belon murah cpt meletup...banyak jgak belon yg meletup..kelas yg kecoh tu btambah2 kecoh..budak laki wt dek je..sampai ati xtolong kami...naseb bek kami ni memahami putera 5 ds yg agak pemalas tu..hehe.. lagipun..kami ni da suruh depa sume buat persembahan..entah pape la persembahan depa sume tu~~~ akhir sekali....kami punye jamuan kelas brjalan dengan lancar walaupon apple n starry datang lmbat menyiapkn video yg xmacam video tu..haha.. dgn pertolongan kiwi kami dpat jugak siapkn slide show kelas ds 0910~~~ da la xnk bebel pnjg2... mari tgok sedutan ini~~


ni la PERSEMBAHAN budak laki ~~account vs ict~~ men teke2 jer.. sangat mudah!! tpi grup accout nmpknye kalah...ye?? apple xdpt nk ingt..keh3..


ini antare makanan yg sempat dirakam...apple pon xtw npe ade gamba ni je..hoho...
makan je la....~~

ha!!!!! ni la muke pertama slide show yg starry n apple buat... apple xd la video nye.. kalo de bole upload kasi para pembaca tgok~~


ni la ckgu kelas yg jage kami sekelas...walaupon hanye stagh tahun beliau mnagajar kami.. tapi ckgu rozai ni memang bezz la!!! suke buat lawak.....kasi nasihat agar kami ni selalau ingat~~ terima kasih cikgu!!!

hahahhaha...ni la die pengacara berwibawa..amira ashikin n nur shahida~~ hebat x?? kt depan adiah yang di bawak dak 5 ds ni...hebat2 tw adiahnye.. jangan xcye lak~~~
******1******
kelas ni sgt ramai..ade 34 orang..jadinye...ambek gmba tige kali..oke la ye...
******2******
******3******

sekian ....... peng''report'' ...... apple .......

sharing is caring :)

4 comments:

tembam said...

wahhh ! semangat . sukesuke . haha

tembam said...

wahhh ! semangat . sukesuke . haha

apPLe said...

trime ksih

orange said...

cbe tgok acah sarif tu...hahahha...semangat btol

~free application..menarikkan?..free application~