Saturday, May 28, 2011

good luck

assalamualaikum, 
oh nampaknya makin sunyi lah blog ini lepas ni,, oren kiwi n apple semua sudah sambung belajar,
tunggu masa je sebelum lemon dan banna pegi sambung belajar

tapi jangan risau, kami akan usahakan sedaya upaya supaya blog ni sentiasa hidup
mungkin takdelah hidup sangatsangatsangat macam cuti cuti kan, 
tapi sekurang-kurangnya takdelah mati terus, hahaha
yoshh, sekarang semua dah masuk uitm lah matriks lah intec lah, ada yang masuk ipg lah ump lah f6 lah um lah uia lah usim lah u ap lg ha? banyak sangat pulak nak sebutnye


anyways, GOOD LUCK SEMUA yang bakal pergi, yang dah pergi, gambatte!!
so, take care ye, 
blurr pulak nak bebel panjang2 ni.
sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~