Sunday, April 17, 2011

.....SALAH ke

~kire salah ke??? kenape??? ksi jwpn sikit...biar apple xsalahkan korg~

hari ni apple berpeluang nak adekan mood misi taip menaip kt blog apple yang lovely ni. maklumlah~dah lame apple tak menjalankan misi sebagai author. tak de isi pon nak cerite..ni kire LUAHAN hati la kot~~

mule2 mcm ini~ adelah satu rancangan realiti ni namenye zzzzzz(ta boleh diketahui).macam ni..ade la salah seorang dari rancgan tersebut minat dekat lagu2 KOREA..mmg die ni minat la kot kt korea ni..especially lagu2 nye.. bese la..zaman sekarang..cop !! abeskn cerite ni dlu bru smbung yg tdi.. mcm mne eh nk cte...pndai2 korg la carik rncgn ni sendiri..hoho..apple pon xboleh nk bgtw..zzzzz..rahsie beb..~~

pendekkn cerite lah ye kite sekarang ni..apple tak rajen nak meluahkn byk2.. bukan ade blog sndiri pon..tak minat..nnti orang len taw rahsie kte..cewaah bajet cam artis lak(sebab setahu apple org yang ade blog die nk meluahkn pe yg terpendam je..xpe..apple luahkan kt kertas kosong n then buatlah ape yg ptut.. buang ke simpan dlm botol n then cmpak kt laut ke..ape2lah..tu bg pendapat apple je..korg jangan nak mengamuk sakan over lak kt apple)

eh eh !!! dah lari tjuk sebenarnye apple ni..hehe..sorry sis,bro,fren,aunty,uncle,unnie,oppa,chinggu,ahjumma,ahjussi....hehhe..
actually~~apple nak luahkn'''''''''''''''''''''''''''(gune aku je lah ye..)
aku ni kan peminat setie KOREA lah katekan semenjak f4 ni..f4 ye??? ye kot.. ke f5 tah...aku pon xingt sudah..pastu bese lah korea2 ni..jepon ke ape ke... memang aku taw lah yang semestinye.. boleh dikatekn aku ni sekarang dah jadi hantu korea kot.HA HA HA..jepon sikit je especilly movie2..pstu smgt lah post kt fb psl korea2 ni..nyanyilah apelah..share2 ngn kwn lah..stendet la tu..

ni bukan kes tak puas hati...ni kes luahan je..bile aku dah minat2 semua tu.. adelah yang memandang serong terhadap org2 yang minat korea ni.. npe eh??? pelik lah aku.. jelez sgt ke yg xxxxxx(bukan name sbnr.bkn sorg) ngn aku ni minat korea??? org asia jgak..satu benua...bukan afrika(especially mse WORLD CUP SOUTH KOREA VS ARgeNTINA..AKU SOKONG ASIA TW )...yang pastiye bile aku post mcm2 kt fb psl korea ni.. xxxxxx(bukan name snbr..bkn sorg)mcm xsuke lah aku ni minat kt korea..tak paham !!! dari dulu lagi aku nak luahkan..bru sekarang dapat..

aku bukan nak minat korea je..artis tempatan pon minat jgak...aku tengok AF tu..rancgan aku tuu bile kt rumah...bia la~~ da kua rancgan tu kt tv...aku ade mate aku boleh tengok..kalo aku xsuke aku pon komen2 lah..stendet lah tu~~ smpi sekarang nye yang aku musykil..boleh pulak ye org minat2 indon nih..mint omputih(bkn phm sgt pon BI ni)..thailand ..sepanyol..mexico.. arab ke..mcm2 lah.. xkirelah lagu ke drama ke movie ke katun ke..sme je.xd pon xxxxxx(bukan name sbnr.bkn sorg) nk mngate2..da nmenye ORG ASING N BHSE ASING..itu tak slah la ye kalo tengok???sme je kn !!! aku xpenah pon nak mrh2 xxxxxx(bukan name sbnr.bkn sorg)..siap ksi sokongn ag tuh..(penah ke?? mcm tak je..)

apple (da tuka balik nme buah sbb cm da lege sikit) rase bagi org2 yang terase tu harap maklum..apple bukan nak marah...cume terbengang sekejap.. lame jgak apple pk psl bnde ni..rase mcm tak adil bg seseorang tu minat korea.. aish.. lantak korg lah nk nilai macam mne..elok ke tak..baik ke tak...pk psl diri sndiri lbih bgos..xpyh pening2 pk psl org lain minat ape...bangla ke afrika ke india ke.. sokong lah kwn tu sikit beb !! mne tw bile dah besa nnti dyrg NAK taja korg holiday ke negare2 yang korg xsuke...pastu kensel sbb teringt kisah lalu... kan xsyok dah..~~~~ ok lah smpi di sini..lenguh sudah apple duduk n menaip2 ni..
***jg ambek hati...tpi pikir psl diri sndiri..OK???? ***

tetibe tringat psl bencana yang melanda jepun baru2 ni...sedih jgak..kalau apple da besar nak je dtg sne ksi sokongn ke bntuan ke...tpi apple ni..duit pon tarak ade nk berangan lak..berdoalah yang terbaik untuk sahabat2 di jepon sne... ohh yamapi a.k.a yamashita tomosiha...suke bile die kt CODE BLUE... hensem sggh.. hehehheh..<3

RENUNG2KAN DAN SELAMAT BERKOMEN~~





sharing is caring :)

5 comments:

dayfeda hassan said...

sabo je la..T^T

NURUL NAJWA said...

pergh,nasib kau xda blog sndiri.. wakaka.. XD

apPLe said...

dayfeda hassan; aku mmg suke bersabar..hoho

nurul najwa; mmg aku xkn ade blog sndri... haha

Anonymous said...

cik apple,kite minat mende yg same..xpe,biaq pi la org nk kate ape,len org len style la kan ~~ hihi^^

Anonymous said...

memang berstyle

~free application..menarikkan?..free application~