Wednesday, April 6, 2011

1st mission al-hadi19th DONE !!



KAMILAH GENG BUAH2 !!!


sbnr'y geng buah2 kat al-hadi19th ni byk gler mission nak buat lps abes skolah........
tadaaaaaaaaaaaa !!! akhir'y buah-buahan ni berjaya laksanakn misi pertama dgn jaya'y !!!

wahahaa...rse mcm da takluk dunia je pdhal ap je ~

oke2....misi ni adalah utk gathering team~ almaklumlah msing2 dok jauh2 an
hanya dunia maya meneratkan hubungan buah2 ni....hahaha

tempat ; THE MINES
tarikh ; 2 APRIL 2011
tujuan ; bersuka2 sambil berkarnival JOM MASUK U
kami ; orange,kiwie,lemon,apple,banana

perjalanan nak menjejakkn kaki ke the mines tu agak susah r gak...
kami terpaksa berbincang seminggu sblom tu di skype ~ susah..susah ~
xpe2 susah dulu senang kemudian

banana ngn kiwie gerak dari smpg5 around kol12 dihantar oleh bapak kiwie yg baek hati
padahal tym tuh c lemon,orange ngn apple da sampai
xpe2 sabar2 tggu banana ngn kiwie ea

oren tgk jam~ sesat k c kiwie ngn banana ni...lmbt~

reaksi oren jumpa kiwie ! haha

misi hanya bermula bila kiwie ngn banana sampai around kol3
wahhhh!! excited sgguh nih
ap tggu lagi ?? mari gerak ke karnival JOM MASUK U~

jln pndg dpn laa..bkn pndg bwh

haa..akhir'y jumpa gak tmpt nih!! excited !!

men nyorok2 dulu bru best !

yehh..itu dia yg kita cari

mari3x ikut kami ~

khusyu' sgguh gaya can tgh atur strategi perang je

ni lg la khusyu'..bincg taktik nak ambik gula2 kat booth usim ~

nak gi mne nih??? confuse banana

senyum2x kiwie

tolong2x jgn tgglkn apple sorg2..aaaaa!!

byk sgguh booth2 U..blur ktorg nak g mne
memndgkn oren lemon ngn apple da tgk dulu sblom banana ngn kiwie
so, mereka suroh kami2 pegi ke booth yg kami2 mohon je
iaitu ~ UIAM + USIM

hahhaa..2 booth je??? buat lawak btol laa
nak wat cne...msing2 da lapar siap buat orkestra lg dlm perut oren

oren xleh ckp dah sbb terlalu lapa..hanya peace~

tp yg nih terlalu excited lak !

no camera please ! mke saya cantik

perbincgn sulit antara apple ngn banana~

bola keramat...hahaha~

abes je kutip gula2 kat booth usim...kami gerak ke ~~~~
tadaaaaa !!!!

kiwie belanja !!

smntara tggu~

sit pulak xde..terpkse la kami2 ni menunggu
ap lg sempat gak si lemon beli sandal idaman dye...xbole bla sgguh

cantik'y kami ~ (lapa nih)

dpt je sit..tros order
xpyh ckp laa...order sume hebat sgguh

mcm2 ad..ayam3x

seronok ea dpt mkn !

perghh...sedapp mkn sedap byr..no worries kiwie blnje ~

hebak2 mknn yg korg order ea..mentang2 kiwie blnje
xpe bkn slalu..pasni lemon plak blnje (dah gaji an..hehehe)

ble perut dah kenyang..kami pon berlari2 (nk cpt nih) ke kedai super cute !
nme kedai tu ak tibai je...xprsan nme'y ap tp brg2 dye sume'y hyper cute laaaaa !!!!
ktorg nak beli sumthing utk kngn gathering pertama !!
waaa!!! best an..best sgguh !

dan pilihan kami yg sesuai dgn buah2 kami adalah ~~~~
jeng..jeng..jeng..jeng ~~~

ni banana pnye ! cute en ~

lepas beli mini fan yg over cute utk kami2 ni....~
lemon,oren ngn apple kne gerak nak balik...da petang nak kejar komuter
maka..tggl lah banana dan kiwie di sini
berduaan ~

tempat yang kami tuju adalah
BOOKSTORE~
bdk baek la ktekn..diam la ble nmpk buku (wahahha bgus laa kami ni)

kiwie ngn banana melepak di bookstore !

dan kami pon meninggalkan the mines dgn kenangan ~
waaa!! seronok..seronok..!!

byk lagi ni misi2 geng buah yg blom terlaksana...xpe2 masa mseh ad

geng buah gorgeous !

sharing is caring :)

6 comments:

apPLe said...

suke2... pehal gamba apple ade skli?? malu la..~~ malu3.. papepon apple enjoy !!!!!!! next mission kte ape?? keke

kiwi_baEk...! said...

kuang asam pnye banana!!! ape terok beno gamba ak tuhhhhh!!!!!! hahahahhahahahahhahahha~

baNanA(",) said...

wahahaa...pdn mke hang sape bg mandat kat hang tuka2 nme ni..beta xsetuju ~

kiwi_baEk...! said...

bengong beno la ko ni...haha.... saya plan ngn cik nab jela...nnt sy tuka ler blik... ni knape ni....ce cite....
(iklan nuffang ak da ilang)

kiwi_baek! said...

hahahhaa.. klakanya lah mengenang masa lalu.. tapi syukur alhamdulillah.. akhirnya booth yg korg pegi semuanya dapat... lemon pgi uia.. banana dah kat usim.. kiwi lagi lah di seberang timur sana... and apa kurang nya apple yg dah nk dekat habis dah pon dekat matrik tu.. hebat sungguh kuasa Allah.. alhamdulillah 4 everything

kiwi_baek! said...

eh sala... oren yg kat sebelah timur sana~

~free application..menarikkan?..free application~