Thursday, April 7, 2011

Penyiasatan saya

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~~ dah lama apple tak buat post. rase kali ni apple nak buat pulak. saja nak kongsi dengan semua orang. apple kena buat jugak sebab apple auther !! kena bina idea untuk menge'post' kat blog. okeh lah, ni apple nak cerite sikit pasal cerita2 yang apple suke.

apple memang suke cerita yang berbentuk detektif. apple pon tak tahu la kenapa. cerita2 macam ni menarik la yang pastinya. boleh dikatakan la semua apple minat.tapi takde la semua~ yg apple suke kene fikir2 kot.tengok macam mane mereka semua buat.

;;carik BAHAN BUKTI, SUSPEK, PEMBUNUH, DIBUNUH, CRIME SCENE, WOW!!!! apple memang suke lah!! korang tak rase ke cerita ni best??? apple rase best sangat !!! memang tak bosan kalau tengok banyak kali walaupun da taw sape pembunuhnye~~

perasan tak bila korang tengok cerite macam ni mesti tak ngantuk. ye tak??? kalau apple tengok memang tak ngantuk lah. kompom sangat~~~ sebab nak taw lah pe jadi seterusnya.
lagipun , kalau korang nak tengok ~~ mestilah kene tengok dri mule, kalo tak mesti korg tak paham jalan cerite nye. tapi kalo apple~~ tengok je... last2 paham jugak.


DETECTIVE CONAN;cerite dari mase kecik smpi ~~~~ sekarang ~~~berapa episod apple pon tak tw..yang apple tw tengok je smpi bile2..keke

ni lah cerita ke-2 yang apple suke pasal siasat2 ni= crime scene investigtion;NEW YORK.cerita ni memang best.bile dyrg siast memang teliti.

seterusnya~~~ csi; MIAMI. dyrg ini pulak siasat nye macam rileks saje. suasane nye tepi pantai. best2.

ni lah orang kuat CSI..keke..LAS VEGAS;NY;MIAMI..ade kt AXN n 8TV

ni cerite baru la jugak.apple rase mcm best.bru 2 episode apple tengok. best2.siasat2 smbil buat penyamaran..ade kat DIVA..COVERT AFFAIRS~

macam biase lah~ korea mesti ade.. hehe.. cerite ni baru je taw.. kt kbs bru je ep 6~ hari isnin selase 9 mlm~ulangan~11.15 pagi sbtu~ CRIME SQUAD @ DETECTIVE IN TROUBLE..

semua cerita pasal siasat2..dont worry la..~~ tapi ini antare yg apple suke..banyak lagi sebenarnye.. LEVARAGE ~ BHAWAII FIVE-O.. BANYAK LAH~~~ K DAAAAAAA ;apple;Apple Jokes


sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~