Wednesday, March 9, 2011

cara nak join churp-churp....~


jom join churp2...churp2 ni adalah sejenis medan iklan dimana korang akan disuruh mengiklankan iklan diorang...tp....churp2 ni...akn bagi korang duit tau...semakin byk orang yang klik korang punye iklan...semakin byk korang pamerkan iklan depa...semakin byk la duit yang korang dapat.... 
sonye bile korang da join mende ni korang xdela online fb or twitter secara buang masa...
ada jgk mende yg nk dibuat kan??? dahla free...x guna modal..just kene rajin iklan kan jer... ini lah nama nya perniagaan internet...
macammana ye nk dpt duit nye???
korang akn dibayar ke alamt korang or ke no akaun korang oleh pihak churp2....
ok....apakate korang join or tgok2 dlu.... haaa...tekan link ni untuk join....

                  
              http://www.churpchurp.com/httpal-hadi19thblogspotcom/share/churpchurp-invite


ok...lepas korang tekan link tu...korang akan jumpe bende alah ni....so..korang isi dan submit....

YOUR PERSONAL INFO

 tengkufath_nobody@yahoo.com



halimah ostman
Malaysia

lepas da submit....korang pegi email korang and confirm kan kat link yang depa bagi...






lepas tu...korang balik semula kat churp2 ni dan sign in balik...
bile da sign in....pegi setting die dan isi step2 yang die bagi... 
yang korang x tau tu...tggalkan je..
haha....kalo x de twitter,,,buat je trus...x susa kan buat twitter??? 
bile da selesai sume step2 td..korang bleh la g dashboard die...
kat dashboard tu ade banyak iklan...korang pilih je satu... 
macam contoh kat bawah ni



ALL CAMPAIGNS

INVITE FRIENDS TO CHURPCHURP TODAY!

Ready to burst out all the latest awesome news to your friends? Get rewarded by doing so!

Bring your friends to sign up today and get rewarded RM 1.00 per friend invited.

The more, the merrier!


HERE'S YOUR CHANCE TO BE A PROUD OWNER OF IPHONE 4. WHOA!

Come & hear this out, Churpers! 

If you are already an existing iPhone 4 user and still feels like a loner because friends and family around you are still not an iPhone 4 user yet? 

Always have trouble finding companion to beat your Fruit Ninja's high score? Or if the birds are getting more angry because there is no one else to play with?

Now here's your chance to purchase an iPhone4 without needing to subscribe to a line! Yes, you can buy the phone at DiGi's RRP!

All you need to do is to sign up or just upgrade it from a iDiGi RM88 to either RM138 or RM238.

Now, spread the love and share it with your friends, you might soon be able to go on multiple player on Fruit Ninja! Yeeehaaaa!

haaa.....bile da klua byk2 iklan ni...korang tekan je salah satu dan nanti korang akan jumpe mende ni....tekan yang bende alah kaler biru yang ade share this tu....




YOUR PERSONAL LINK TO THE CAMPAIGN IS:

Share the link above and earn rewards!






ok...bile korang da jumpe bende ni...korang klik je kat 
link tu dan copy die...
bile da copy trus la pegi ke wall fb korang or 
time line twitter korang dan paste kan die...

senang je kan??? lepas tu...korang kene rajenla...
bukak churp2 korang...coz churp2 ni sentiasa 
kluakan iklan terbaru supaya korg leh iklankan...

ada masa tu waktu bonus akan dtg...sonye korang 
kene sentiasa update...k...gtw la nanti bape sen yang
 korang da dpt..
haha...nanti kalo x tau sila la tnye yerrr~





sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~