Tuesday, March 8, 2011

assalamualaikum... 
hari ni 7 mac...tau tak hari adalah hari untuk PERMOHONAN KE IPG OR MKTB PERGURUAN dibuka....
sonye... kalau korang nak sangat jadi cikgu...korang boleh la apply...
first step : korang beli no unik id kat bsn... tanyer je kaunter pertanyaan kalau x tau
second step : korang bukak laman web die untuk bace maklumat yang ditawarkan and syarat2 yang dia
tawarkan...
third step : tggu result spm
forth step: tggu die panggil interview
five step : tggu keputusannyer... pengambilan bagi lepasan spm adalah bulan julai
korang leh tekan link ni untuk bace pengenalan nyer~  
                                                       

hah...nudah kan??? mmg mudah untuk berjaya..ok...same2 kita jumpe kat maktab nnti~





sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~