Wednesday, March 9, 2011

master Of stuDy




MASTER OF STUDY~~~ ahlan wasahlan sume~~~ ari ini apple nak kongsi cerite korea yang apple tengok.. bukannye ape...memang la sesetengah orang tu memang sangat tak suke ape2 pasal korea...apple tak nak pakse .. cume bagi apple .. cerita yang nak di kongsi macam menarik... mule2 apple nak tengok sebab ade 2orang lead actor tu comel n ensem la jagk..skali bile tengok cte tu lebih trtarik kpd jalan cerite tu..bukan kt pelakonnye(sikit la)hehehe...tapi~~~~...dapat jugak apple tengok cerite mcm tu.. tak selalu tau dapat tengok cerita macam itu..cerite ni memang sesuai untuk budak2 yg nak ambek sekolah n nak ambek exam... apple rse trkilan sikit la..ye la lpas spm bru dapat tgok crite tu..cerite tu ade tau teknik2 care nk belaja MATH>>BI>>SCIENCE>>..mmg bez la.. mse apple tgok pon WOW ye la..apple pon belajar bnde yang sme jgak.. cme crite ni memang sesuai la utuk budak2 nk perikse ke...msih belajar..mmg ssuai...kalo xprcaye tgok la..apple kasi jaminan..tp mse apple tgok cm2 je la..da xleh nk buat ape...

***** cerita ni pasal ade sorang lawyer ni nak jadikan bekas sekolah beliau dulu jadi sekolah yang cemerlang and pelajarnye dapat masuk ke CHUN HA universiti(korean top u).. tapi masalahnye murid2 kt sekolah tu sume nakal2 tak terkate la...cikgu belajar pon ade yang tido.. men gitar..macam2 lagi la..jadi lawyer tu tubuhkan special kelas..bagi jaminan kt sekolah tu yang sekurg2nye 5 orang pelajar akn dpt masuk ke-u yang hebat tu.. puas beliau pujuk.. akhirnye ade jugak 5 orang pelajar yang nk join kelas tu.. 5 org pelajar yg join tu dapat cikgu2 yang hebat la.. cikgu math tu ajar mmg gojes..beliau kasi kt 5 orang tu macam2 soklan math.. memang banyak la.. kalo nk tw tgok sndri..keke.. pastu belajar BI pon ckgunye lain.. menarik mse cikgu BI tu ajr.. kalo SC itu bese la..gne teknik memory tree..nak taw teknik ape lagi???nak taw ape akhernye??? tengok sndiri..

apple kasi jaminan la cerite memang sesuai untuk budak2 nak sekolah... yang tak sekolah pon boleh tengok... tapi kalo bdak2 sekolah yang tengok msti naik semangat korang nak blaja lepas ni... sekian~~~~~~dr APPLE ~~~~~~

sape2 yang berminat tgok je kat youtube..lebih mudah dan senang~~

sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~