Thursday, December 10, 2009

Holala~avatar book 3

yep..at last mnde yang sy tggu dari tahun lpas da tercapai gak..!
akhirnye..dapat gak abeskan tgok avatar...!!!!(whoa..!!bg tepukan la sikit)

preview book 3
last skali,aang dah buat keputusan yang aaammmat tepat la pada pandangan intelek sye..kalau ak dah lame kubunuh je fire lord ozai tu..padan muke kat azula..tapi,kesian pun ade..seinfiniti tahniah sye tujukan kepada firelord zuko yang amat hebat!(dan hensem..hehe)
apepun,last battle antare Aang dengan Ozai memang menarik abes!
+jangan lupe dengan lawak Sokka yang tak kering gusi tu!!haha..suke time Aang belajar kat skolah..cmel~

and the team,
Aang,Katara,Sokka,Zuko,Toph..antara
semua ni,paling sye sanjung kmpem la Zuko..

                                                                                     (hehe:D) ngan Toph..


dvd cover..beli ori ni..!!!

time bertarung dengan ozai..time ni Aang dalam avatar state..menakutkan~,tp hebat!

Aang kat fire nation school..comel kan?name dy time ni kuzon(menyamar)..ni antare part yg ak ske           
zuko on the way nak join aang naik ballonship..(saje bg besar2)..lol

saat katara menjadi the painted lady




sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~