Monday, January 14, 2013

alamak, macam dah lambat

assalamualaikum uolls

hoho, nampaknye sahabat kita semua sibuk berjuang menghadap exam. lemon pun sama, tp Alhamdulillah lemon dah habis,


- selesai sudah zaman2 ini, utk sem ni baru lahh -

MAKANYA

lemon nak ambillah peluang ini utk ucapkan

SELAMAT TAHUN BARU 2013

Rata-rata lemon tengok x terasa pun masuk tahun baru, *tahu xpe*
yelaahh kbyknnye tengah sibuk exam, lemon pun malam tu dok study lah ni, study study study study bagai nk gila ni, sekali tengok jam.......

"ohhh, da 2013" , meggeliat sikit, minum air, pastu sambung baca. HAHA



dasar zombie sejati lemon ni kan... OTAKK~~ OTAKK ~ haha




tapi tulah, lemon dengar jugak khabar kawan2 kita yang sambut dengan penuh manfaatnye di masjid shah alam, kat situ ada buat qiam, pastu entah ada ape lagi lemon tak tahu.

okayy, rasa mcm banyak menyimpang, anyways, tidak terlewat untuk kita pasang azam tahun baru,

apa yg kita nak achieve tahun ni
apa yg kita nak improve tahun ni

sekecik-kecik mana pun aim tu, tp bila dah ada aim, naturally kita akan cuba capai, so with Allah's help, inshaAllah boleh mencapai.

tapi tulah kena tulis tau matlamat, aim, azam sume ni, kalau tak tulis, tak nampak, bila tak nampak, tak sedar, bila tak sedar tak buat lee gamaknyee haa

*emm, tapi...... lemon pun x tulis lagi. hehehe.*

jomlah kita tulis sesama yeee ~

so itu jelahhh nak bebel

once again happy new year uolss ~!!!



sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~