Tuesday, November 8, 2011

oversea? jeles gile


assalamualaikum sume~~ dah lame apple tak menaip kat sini.. rase janggal pula bila nak taip-taip ni.. maklumalah.. duduk jauh.. nak post pun bila dapat balik rumah ni.. apple nak cerite ni.. adik embah apple a.k.a nenek apple dapat menantu die kat singapore..dan semua keluarga saudara mara dijemput pergi ke sana.. disebabkan apple study kat tempat yang bertentangan dengan singapore.. memang dalam mimpi lah kan nak ikut pergi.. adoyai.. apple jeles gile tahap maksima la sebab apple tak boleh nak pergi.. sekarang ni family apple pergi shah alam nak buat passsport bertambah2 jelez apple tahu tak..tapi apple senyap je buat macam tak de apa2 berlaku.. apa persaan korang bila satu family nak pergi oversea tapi korang ditingglakan? sedih sungguh,, tapi nak buat macam mane.. mungkin Allah dah rancang semuanya.. mane tahu impian APPLE, LEMON , BANANA, OREN N KIWI tercapai ke.. Insyaallah ~~ okelah .. lain hari apple cerite lagi ye.. apple tak tahu nak share ape kat blog ni.. hrp ini membantu.. wassalam ~~~



sharing is caring :)

1 comment:

husna assaedah said...

apple ko kan dah kat oversea pon....haha

~free application..menarikkan?..free application~