Friday, August 26, 2011

ni la aku~

puase3.. raye3.. tringin datang ke sg besar jenguk kawan2 tercinte.. ni la nseb org duduk rumah jauh dari sekolah.. papehal nak datang ke sana memang payah.. waaa....apple rindu la kat semue.. wlaupun buat mase sekarang ni apple agak la rindu kat budak kmp..tapi tak sedalam rindu kat rakan2 batch 19 sliss.. kat sini apple tibe2 teringat nak update blog...sebab apple rindu gila kat antum2 sume.. 8da lme tak speaking BA.. miss la jugak.. ok la..hajat apple ni cuma satu ja.. nak share dengan kawan2 pasal kelemahan ke memang ini kot apple..hihi..

PERTAMA~ apple ni suke sangat gelak.. tak gelak pon apple suka gila senyum.. lagi2 dengan orang yang apple kenal lah kan..of coz !! bile kan apple jumpe dengan kawan2 apple...mesti akan cepat nak tersenyum ka gelak ka.. macam2 lah.. mesti kawan2 ingat apple ni ade benda nak bagitw.. padahal takde pon.. then...cerite yang agak tak kelakar apple pon akan gelak..tu lagi musykil tu.. ** kesian kot kat kawan,,,tapi kalau cerita memang betul2 tak kelakar takde makne apple nak gelak... buang karan je..

KEDUA~ kite sambung lagi ye..apple nak tdo..hihi.. kdaaaaa

sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~