Sunday, August 21, 2011

entah ape-ape la...

kebosanan apple sewaktu di KMP....


Bercinte?? Ape itu? Aku tak pernah rase pon.. tengok kawan2 sume macam best je.. tapi bagi aku? Oh tidak.. sesuatu yang sangat berbeza kot.. dolu2 pernah jugak la mase aku f3.. terase kanak2 sungguh nak kapel2 ni.. tak tahan sampai setahun pon..sekejap je.. lepas 5bulan clash la.. nape tah..sebab aku yang mintak actually..aku rase ak sangat kanak2 nak alami zaman kemecedan mase itu.. bila aku tengok kawan2 aku kapel..memang sumenye maced2 belaka.. aku?? Hampeh je.. tu yang aku mintak clash tu.. kalo orang tnya kenapa?? Cakap je xd mOOD nak kapel..xde hati pon nak berkapel ni… ingat best ke?? Aku ni terasa dikongkong pon ade jugak..nak berkwan ngn dak laki lain pon macam susah.. jadi… dr f4 smpi f5 aku bebas nak kwan dengan sape2 pon.. suke hati aku la.. tapi~~~ bebas2 pon skandal tu tak penah lepas dari hidup aku… skandal tu dah ada dari zaman sekolah rendah lagi.. aigoo~~~ sabar je lah.. dah bermacam2 org dikaitkan dengan aku…naseb baik sume nye sempoi je .. aku pon mmg slambe tak tau je.. layannn je lah~~ kn3… tetibe rindu betul nak masuk zaman sekolah ni..misss gile la.. zaman sekolah la zaman yang paling best n paling menarik n paling hebat la… masuk kolej or u mcm sme je.. byk bnde kne buat.. perghh….rakan2.. ingatlah zaman sekolah anda ok~~~~~

Sekarang~~~~~ tengok kawan tutor..roomate.. semue sibuk dengan handset masing2.. pegang handset lepastu senyum2 pulak..aigoo…macam tu kot orang bercinte.. xpegang nset pon nset melekat kat telinge.. tu lagi la.. entah ape bende tah yang rakan2 aku ni disembangkan.. nak tanye jugak BFF.. tp BFF pon 2x5 je dengan aku… tak tahu ape2 pon..ape ye yang mereka sembangkan di dalam telefon tu?? Musykil sungguh aku sampai sekarang ni..eeeii.. ak dala kalau tak boleh xtahu sesuatu bende tu.. mesti aku nak tahu jugakk…tapi aku pendam je sampai sekarang…tak syok benar~ tapi kan.. orang yang kapel2 ni…..cume satu je ak nak kepastian..setie ke tak ye?? Aku sangat takut taw.. bukan ape.. yela..bende ni pernah terjadi kat orang yang ak rapat… beliau dah begitu setie tapi laki tersebut ade makwe lain… mase aku tahu tu bile aku bukak mukebuku laki tersebut.. ape yang beliau rase kite tak boleh nak rase.. tapi aku tetap rase sedih…kenape tah,…sedih betul mase tu… dan aku pon rajen bukak blog beliau bace tentang kekecewaan beliau…walaupun aku tak dpat rase ape yang die rase.. tapi aku cube jugak.. finally..dpat jugak aku rase,, macam tu rupenye.. aku paling bengang tahap maksima tang laki tu xanggap pon beliau macam makwe die… T__T.. itu yang sampai sekarang aku masih ragu2 denagn kesetiaan ni…xkirelah jantina ape;.aku takut betul rakan2 aku yang berPUNYE ni terkena macam orang yang aku rapat tu… aku bukan setakat ragu2.. takut tu tak payah cerite la.. memang aku takut… ad eke orang yang berkapel setakat saje2 je??? Pastu clash..mudahnye care pemikirann orang tu… entah la.. aku ni dapat perhatikan dari jauh je.. rupe ade tak kapel pon..rupe yang agak kureang..boleh pulak kapel.. tu yang paling aku musykil…nak ape senanye?? Buang kredit?? Itu of coz la.. buang mase? Tu second.. buang ape lagi?? Banyak lah… tak terkire kot…aku cume harap rakan2 yang kapel tu bahagie sampai akhir hayat… jangan terputus sudah..aku cume boleh ucap PADAN MUKE.. tu je.. hohoh… k lah… esok2 sambung balik ye..daaaa


kawan sejati sentiase di hati kite kn... <3

Walau di mane kita~ kite tetap bersame !!! fighting sliss at KMP !
haha.. apple n najan ~~~~ salam ramadhan dri apple

sharing is caring :)

2 comments:

KID said...

Ak scare jujurnye sokong 1000%,,tahniah kpd apple!!

apPLeIsLovely said...

terime ksih~

~free application..menarikkan?..free application~