Saturday, July 2, 2011

apple kat kmP !! diari 1

assalamualaikum sume !!!!!! apple kat cni nk share sikit perjlnn apple ni.. hehehehe..

Kmp? Apa itu? Haaaa… sume nak tw?? KMP tu nme singkatan bagi kolej matrikulasi perlis..wahh…. lepas 11 tahun bergelar pelajar sekolah…tahun ni bermula lah apple bergelar pelajar kolej.. tak percaye pulak.. tu belum lagi digelar pelajar U.. macam mane lah apple ye.. semakin besar kot.. hoho.. mule2 masuk KMP ni nmpk macam nak tak nak je.. yelah.. PEERliSS tu…ingat dekat ke dengan Selangor darul ehsan yang tercinta tu? Jauh taw.. tengok peta pon dahh tahu jauh.. eheh.. dah nak 2bulan dah apple duduk kat sini.. budak2 kt sini pon hamper sume la knl.. KeNAL mUKE je.. name? hampeh.. takde mase nak ingat.. baik ingt formule math~akaun~mikroekonomi~PP… tu lagi berharge.. ye tak? Hahaha.. kawan2 pon penting jugak taw sebab kalo takde kawan…lu pk lah sndiri!!! Keke.. nak cerita ape lagi ye pasal KMP ni?? Tengok gambar sendiri sudah la ye.. eh ! terlupa pulak.. kat sini apple ditemani dengan 5 orang ex-simpang 5 terchenta tu !!! kome2 semua tahu dah kot,.,.ade NAJAN, BAM, ACAH, EKA, ADIBAH.. perghh… best gila la hade kawan simpang…rase lagi aura SIMPANG 5 TU.. HOHO.. jiran sebelah juga tak dilupekan.. JIRAN UITM.. PIKA LA sape lagi.. kesian pika ye 3 tahun dok perlis ni.. sekurang2 nye matrik ni setahun jer.. setahun pon~~~~~ naik gila jadinye.. dah masuk bulan 7 ni makin menggila.. mule2 belajar bulan 6 tu ok lagi..KONON2 boleh catch up la.. sekali~ masuk je bulan7 ni.. memang dikatekan bulan dah start STRESSSSSSSSSSSSS…bulan 8 dah ade UPS a.k.a ujian pertengahan semester.. aigoOO..~~~ lagi lah apple kena struggle menggila ni !!! kalah kot SPM.. haha.. tapi takkan la hidup kat sini nak kena study.. kena jugak AKTIF dalam ape2lah..asal aktif.. ggrrrr.. naik penin jugak apple memikirkannye.. kalau tak da pape pasal KOKO pon susah nak masuk U ni… U tak mau terima orang2 yang tak aktif.. hampeh.. -_-.. kena la apple libatkan diri dalam ape2pon.. terpakse kot.. dulu2 mase masuk KMP ni nak aktif la … advice dari AKK2 n ABG2 AJKO.. kena aktif kalau tak susah U nak terime ni kalau result bagus tapi KOKO takde.. wat penat je STRUGGLE bagai menggila tapi U tak nak terima.. keh3.. tapi sekarang semangat tu macam dah pudar sikit lepas aktif2 ni.. yela .. semakin banyak keje walaupun ade 4 SUBJEK je.. gile ape ! okelah.. apple banyak keje nak dibuat ni.. sorry ye kat LEMON,KIWI,OREN,BANANA sebab apple rase mcm tak banyak menyumbang kat blog ni.. INsyaAllah akan dating apple post lagi.. tengoklah bila ada event best.. ok? Ook daaaaaaaa!~~~~ misss SLISS soooo much !!!!!!!


sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~