Sunday, July 3, 2011

bahagia dlm kegeraman

hello assalamualaikum,

yesssszzaa, akhirnya,, boleh jugak lemon guna wi-fi cfs ni,, grr, penat daku menanti saat ini,,BLOG ak rindu kau, hahaha,, tapi lemon tetap geram jugak, kerana ye, kelembaban *eh ke kelembapan* internet dia menyebabkan lemon x boleh nak baca update blog orang lain,, *nangis jap*, tapi lemon tetap bersyukur dapat peluang mengarang post ni, yeehaa!!!

so, apa khabar semua di luar sana? *wow, rasa mcm artist seketika*
haa, kat sini lemon nak share lagi pengalaman hidup setelah belajar, berquiz, ber''lab'', bertutorial, berassigment, dan tak ketnggalan juga berhomework,

kesimpulan awal dari lemon, waa, x bestnye,, nak balik sekolah laa, nak balik SMKA Simpang Lima,haha, tu kesimpulan awal,

so meh lemon cerita dulu psl hidup kat sini, uia ni,, tahap belajar dia tinggi sikit, semua nak ambil syllabus international, kami yg belajar ni hampir nganga, tapi xdelah nganga lagi, masih faam lagi ahh, tapi agak susah la,, *mmg patut pun, xkan sampai bila2 syllabus mcm sekolah kot,, ye dok? haha
so seakat ni belajar kira ok lah,,

quiz pulak terasa susah je,, waaaaaa, geram je jawab haritu, xtau lah susa ke,, atau lemon yg x study, wahahahaha, lab pulak sgt seronok, sumpah lemon sgt overexcited dan batak dgn semua equipmnet dia yang up-to-date to. like sungguh lah,, TAPI,, bila tiba masa buat lab report, alahai, malas nye! dah ah kena hantar betul2 lepas habis experiment, kena lah buat siap2 sebelum waktu lab. so camtulahh

kat sini belaja sekelas lebih kurang 30 org sahaja, sebab nye sini, ade belambak sgt kelas2 kecik, tapi sikit dewan2 besar, hahaha, ada lah jugak 2-3 subjek yang 9 orang je belajar, seronok jugak, x payah beria nak berebut dok depan, hahaha, rilek saja,tapi kalau subjek yg belaja 30 org tu, meman berlumba lah nak duduk depan,, rasa mcm berjuang pulak, hahaha

kesimpulan akhirnya, kat sini not bad lah sebenarnya ok je,, sume benda ada depan mata, sebut je nak apa. mesti ada lah,, tu pasal lah lemon x penah2 lagi kuar jalan2 dgn kawan,, walaupun midvalley 10 minit je dari sini, sesunguhnye lemon xde hati nak kluar, tapi kalau yg ajak tu rakan2 sekolah dulu,, lemon on je,, wahahahaha, mcm da merepek je ni,, sorry2

so tu saja lah for now,,
err, sori lah asyik cerita psl diri sendiri je, moga dpt input yg baik..

p/s, to juniors, meh la masuk uia ramai2,, hahahaha

wsslm
sharing is caring :)

8 comments:

Shafiq Badron said...

enjoy la duk kat cfs tu ea,,haha,,da penah kena saman blom?

kiwi_baek! said...

to junior2..jgn2 masuk uia...meh masuk uitm kuala pilah,,,,amik course foodtech/sains/business/mikrobiology/tekstil/ladang.....heheh...promote2...
btw lemon : best ape hidup camtu..kalo flow die baik je pon xbest gak....hehe... enjoy every moment that u hav...~~ take care~

bANanA (",) said...

ehh mari2 adik2 junior msuk usim..usim hebat dan menarik...
bukan blaja nme'y klu xrase ap itu erti susah..btol x??

haru_maki said...

tolonglah junior2ku syg..penuhkanlah intec ni ngan budak2 simpang....SLISS boleh!!!!

kiwi_baek! said...

Ya Allah...korg nak promote pon pada2 lah...EH BUDAK2 JUNIOR ESSPECIALLY BDAK2 SLISS...ISI PILIHAN NO 1 UPU ANDA 1.DIPLOMA TEKNOLOGI MAKANAN...
BEST GILE..KONPEM DAPAT UITM N.9...HAHHAHA....( jgn2 masuk usim/uia n intec...uitm kan membantu anak bangsa...hahahha....eh intec xpe...haha...)

funny_hani93 said...

chaiyokkkk!!wah2 akk2 yg bgus..promote la lg....msti dyorg suke..hehe

LemoN~* said...

gila teruja sume nak promote,, wekk, pape tahh, UIA terBAIK!!!

husna assaedah said...

~~~~ilmu Allah tu luas kan???lawak la korg..hahahaha

~free application..menarikkan?..free application~