Wednesday, May 18, 2011

oren dah pegi ~


wahhh....!!!

kalau kome2 nak tau hari ni 18may2011 - oren dah msuk INTEC ~


oren - pelajar pintar dpt offer jpa smbung medic kat timur tengah !
wahh..nanti kne pggil dr.oren laa - banna cop oren jd doctor panel ea..
cehh tw je laa kan banna xgemar sgt dok hospital..hahaha

as a friend - i am proud ~

cter psl kawan2 yg lain pulak laa ehh~

lps oren pegi hari ni...kiwie pulak nak pegi ahad ni ~uitm
pastu apple lak g matrix...maka lemon pon g lps tu ~uia

tinggal laahhh banna keseorangan di sini ~ huk3x
kesedihan akibat ditinggalkn ~ sian banna

antara pilihan kwn2 kte yg msuk IPTA ni adalah
~ uia-usim-um-uitm-unisza-uniKL-dan matrix ~

ada jugak kwn2 kita smbung form 6 ~

dan yang sambung kat seberang laut ~ mesir-jordan-morocco "wahh bdk SMKA"

setiap orang ada hala tuju yang berbeza dan rezeki yang berbeza

dan banna nak wish kat kome2 yang akan smbung blaja ni

"good luck n blajak btol2 jgn dok nak main2 mcm kat skolah duluk..ni dah besaq ni dok jauh dr mak ngn ayah jgn lupa solat mintak tolong dgn ALLAH agar mudah hangpa nak blajak lg satu jgn mudah nak putus asa..berusaha ! haa last skali pilih kwn yg baik2 xpon jgn nak jd kera sumbang pulak tw xpon hangpa yg ajak wat menda x elok lak"

another inspirational video story ~





sharing is caring :)

3 comments:

funny_hani93 said...

oo yeke??oren dh g??awalnyer...huaaaaaa..sedih lak..
banana,,jgn sedih!!aq pn sedih gak nie..huhu~aq pon lmbt lg nk msuk mktb..
insya-Allah ceq akn jge diri baik2..terima kasih tok nasihatnye ye banana..cik banana,,CHAIYOOKK gak 4 ur study..

Anonymous said...

salam..

congrats pd limau yg pegi middle east tu. dpt mesir ke jordan?

klu dpt jordan, sy bole je curah pnglman yg x sbrapa ni..haha

jazakillah..

p/s: 1st year, Jordan Univrsty of Science n Techno. dulu bdk intec gak..haha

bANanA (",) said...

oren dpt mesir..uni.alex
ad kwn ktorg sorg ag dpt jordan skrg tgah kat intec utk dentist..

btw gud luck study ~

~free application..menarikkan?..free application~