Monday, May 16, 2011

mencari semangat yang hilang ~

salam ~

entah kenapa tetibe pd satu ketika...wktu tuh banna rasa mcm

sangat malas dan perasaan tak nak buat pape melainkan tido saje !

mak banna pon da marah2 kat banna...cmne nak msuk U perangai mcm ni

banna pon rasa mcm xnak gi blaja..ishh dahsyat en !!

korg penah x ad perasaan mcm tu???

mlm tu banna online then.....banna on fb

n banna jumpe sesuatu kat wall fb - status abg banna~

a video....an inspirational video story




video ni xdela nak bg inspirasi sgt tapi it's the truth ~
kalau xboleh nak tgk kat sini - cuba search kat youtube (life is like a cup of coffee)

sejak kebelakangan , banna byk berusaha utk mencari sesuatu yg banna xnmpk
mcm pemangkin smngt..something like that ~

sharing is caring :)

2 comments:

funny_hani93 said...

xper cik banana..wake up!!!
actually,,ceq pon prnh rasa bende yg same..sebijik sgt!!hahaha..

tp xleh la kn??teruskn perjuangan kita!!xleh menyerah lg..jauh lg~

btw,,chaiyokk miss ban!!

husna assaedah said...

x semudah coffe tu life ni..
kalau ak ni kan..jenis yg sgt pentingkan cawan dulu,,baru aku boley nikmati kopii..

means ak ni mgkin dah biase senang..bila ssh mmg lost control..hahahaha

~free application..menarikkan?..free application~