Thursday, April 14, 2011

sleepOVER!!


wild party di SUNGAI BESAR

wild party yg GILA gempak ni disertai 13 orang yang memang suka xcited terover dalam pelbagai bidang *hahah*

wild party ni telah terjadi secara tak sengaja sebenarnya~ *eh ye ke?*
kami tak jangka lahh party ni mendatang dengan gegak gempitanya,, tiba2 je die datang melawat kami ni,, hahah

kami barbecue malam tu sambil berjoli dengan jutaria,,
*kami tak berjudi ye* hahahah


perut habis kekembungan selepas menikmati daging bakar, jagung bakar, sosej bakar, mash potato amna yg delicious sgtt!!, nasi gorengRashid fadil yg nasirah sponsor, dan macam2 lagi~


sebelum makan semue tu kami ade perasmian secara tak langsung dengan memotong dan makan keke WILD PARTY yg disponsor oleh cik cemerlang kita
 –nabilahjenol- *11 a tu cik bilahjenol ni~*


kami juge main lah sikit2 bende letup2 tu,, alaaaaaahh yg tarik2 je terus meletup tu~ tau x?? [ntah ape yg kami celebrate sebenarnya saya pun x pasti,haha]

keesokan harinya kami x balik2 lagi,, sonye makanlah lagi,, KFC pulakkk~ kaya sgtt!! hahaha




For all I know and care,, malam itu and esoknya sungguh BEST & MEMBAHAGIAKAN

sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang anda2 semua yer!!!~

sharing is caring :)

2 comments:

husna assaedah said...

saya x pasti sy ad ke tak,,tup tap ade plak sy dctu..haha

kiwi_baEk...! said...

bile mase plak kiwi ikut ni???

~free application..menarikkan?..free application~