Monday, December 7, 2009

~~Atashinchi no Danshi~~

bla3...
ari ni nak citer pasal cte yang br je kiwi tgok
jeng2..tada!!!! ATASHINCHI NO DANSHI

best gler~act,kiwi lum ag abes tgok citer ni..hahaha
br start tgok smalam..tp memang xbole bla ar..
stakat ni baru tgok sampai ep. 5,sebab semalam ngantuk penat,lgpun sok nak tusyen,jadi kiwi pun tertido decide tgok smpai ep 5 je..


Citer ni berkisar pasal mineta chisato (horikita maki yg cmel) yang terpakse hidup cam ala2 nomad gitu coz dikejar oleh mafia2 lembap yang kejar dye sebab ayah dy hutang hampir 100million gitu.. sian.. then, semuanye brubah ble satu hr tu dye skali lagi dikejar oleh "mat2 lem" tu time tgah mandi( ak xpaham ar npe dlm cte ni dy asyik mandi je )..
pastu dalam satu bangunan yang dikenali sebagai plusminus kilang gitu ar..tetibe ad helikopter datang menyelamat!..keluar la sorang atuk..(mde lagi kot..pakcik la..) selamat kan chisato n byr sume hutang dy..pastu, dalam helikopter tu..chisato disuruh sign prjanjian, n rupe2nye tu prjanjian kawin..dy kne kawin ngan pakcik tu,okura shinzo selama 1 bulan sbb pakcik tu dah nak mati..

pastu,pas shinzo dah xde,n pada hari last prjanjian tu..(hri last 1 bulan) peguam encik shinzo (yang amat pelik) datang dan bgtau sambungan perjanjian tu dekat chisato..rupe2nye dy kene jadi ibu untuk 6 anak2 shinzo (yang gile2 hensem) untuk tempoh 3 bulan,beserte syarat2 yang ditetapkan..kalu tak,chisato kene bayar balik hutang dy..

Casting list


horikita maki a.k.a kakakku
as mineta/okura chisato










okada yoshinori a.k.a pemanduku
as okura takeru (anak ke-2)








mukai osamu a.k.a abangku as okura
                             sho yang sgt bergaye
                            (anak ke-3)



yamamoto yusuke
as okura masaru
(anak ke-4) tp tkut ngan
perempuan..haha







                                            seto koji yg sgt  hensem
as okura satoru..paling minat ni!
anak ke-5



yang ni pulak okura akira
bdk blur yg cmel







tertinggal yang anak sulung,,tp xpela,len kali ak edit coz xsuke ngan abang dy (okura fuu)...kesimpulan: citer ni memang best..nak pinjam ,jijah ade dvd dy..haha


sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~