Thursday, December 17, 2009

ade birthday..!! ding dong 2x

lmenye x mengepost~~
haha...rse pelik pulak..

nak buat dedikasi la kat kawan kami ni...noramira ashikin,,


a vEry 2x haPpY biRthDaY fOr yOu..
cHeRisHLy we wiSHed u 4 a bEttER anD hApPy liFE
aNd mAy ALLAH aLwAYS bLEss u iN wHatever u'RE dOiNg
nOw anD 4eVeR 2x..
jaNGan luPE,tAoN dePaN..
gaNbaTTE fOr uR SPM...!!! ^_^



naa...ni siap kek lagi ni..
maapla..xpandai buat..pandai send je..ahaha..

ckin ni memang xle bla ar..haha..
ingat lagi mesej yang dy anta time malam birthday dy,,,ptame kali sy dapat mesej cenggitu dr seorang birthday girl..
dy kate..(ala2 camtu la..sebenarnye bukan ingat sangat pun word dy..haha --,--")

"sempena hari yang bersejarah buat ak taun ni,
ak nak korang senaraikan mende yang +ve ngan -ve 
pasal ak..
kot2 ak ble berubah ke..
thanks..ngee~~"


waa..bravo ar ckin...orang lain mintak wish,dy wat muhasabah diri,..haha3..
and sy pun nak la tunaikan permintaan dy ni....(agak2 dy bace tak..sori la,nset da rosak..)
sebab kagum kan..

cuak3x...haha
yang positifnye..
ckin ni bersemangat tinggi..kalau dy nak buat.,dy akan buat..n sifat dy ni bleh mempengaruhi orang di sekeliling dy.....pastu ckin ni peramah la jugak..walaupun mse first time sy jumpe dy agak2 cam takut sikit..
maklumla,bile orang kampung nak tegur budak bandar..hahaha.....as time passed, sy rse lepak je kawan dengan dy..seronok lagi tu.....
yang paling kagum pasal dy,dy ni akan buat ape yang dy nak buat tanpa hirau pasal view orang lain..yeah..tu ar semangat yang paling diperlukan untuk berjaya kan...chaiyok ar ckin..keep it up..
selain tu..dy ni comel tp xmced..haha


yang negatifnye~
ape yang negatif ar...???hmmmm...ntah..takdela sangat..cume ckin ni suke sangat main2...main je kerjenye..maklumla,budak xmced kan..hahahhahahaha~~....n then,suare nyempreng tu turn down sikit...huhu..tapi xya la,nanti orang tak kenal kalo suare dy xnyepreng..bukan noramira ashikin namenye kalo xbersuare nyempreng + lidah jawa dy tu...ahaha..
tu saje yang oleh sy dedikasikan..
tp ckin memang kawan yang best ar..(essyyy...nape ak harap sangat dy xbace post ni..??!!.)
epi birthday 16th..sweet slaloo.. ;p
akhir skali,,,


















p/s: baru2x ni abah slalu puji kite pandai masak..kikiki   
sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~