Saturday, July 14, 2012

fuyoh2, mabruk !

assalamualaikum

hai kawan-kawan *apehal lemon ni?*

anyways, straight to the point, lemon sebenarnya naaaaaaaaaaaaaaak

ucapkan setinggi langit punya tahniah lah kat uollss semua warga batch19 or yg sebaya dengannya.
ini adalah kerana, didapati bahawa anda dgn gemilangnya mendapat tempat di

IPTA ! fuyoh2



stahniah lah ye, alhamdulillah, bersyukur sangat lah. apa yg anda dpt ni, adalah hasil usaha anda sendiri.

kalau anda rasa study cam nak muntah dah, result pun gempak sudah, tapi tak mendapat apa yg anda betul2 nak, haaaa, pegi check balik diri tu, ada kot something yang x lengkap lagi. x semestinya dari segi pelajaran je lah kan.

anyways tahniah lagi. kami2 warga al-hadi, sumpah teruja gila dengan results UPU uolls semua.
nak je listkan nama, u n kos kejadah, tapi xnak lah jaja sangat kan *mls sebenarnya* hoho



lagi sekali tahniahh !!!! 
 *lompat2*




sharing is caring :)

2 comments:

Miss. ciku_cika said...

macam nak nyanyi lagu maher zain lah.

congratulations to you.
mabruk
mabruk
!mabruk

kurma said...

mabruk2...serius i jelez dgn u all...anyway...teruskan perjuangan ..tuntutlah ilmu sampai akhir hayat...:)

~free application..menarikkan?..free application~