Saturday, February 4, 2012

pengumuman!!! notis penting nie!! announcement!!~

Assalamualaikum sume..

simple post mlm ni.. ciku nak iklankan pasal PROGRAM GEMPUR SAHABAT MUDA EDISI 2 SMKASL..insyAllah pada bulan 4 atau bulan 5 ni.. ciku harap dapat libatkan seberapa byk team2 Al-hadi untuk program kali ni..
jom la sume kawan2..ciku excited untuk program kali ni,,sbb ciku nak ajak korg ramai2!!
korang mesti la prepare diri korg untuk jadi:
-sentiase macho, sweet dan happy go lucky..
-buang sikit sifat pemalu.
-jadi org yg sgt BERSEMANGAT
-boleh bg bantuan di saat genting samada tenaga, mahupun kewangan(x la sgt sbnarnye)
-boleh x tido satu malam
-boleh ke SMKASL dgn jayanya tnpa menyusahkan ibubapa mahupun sanak saudara.

berminat x?? kalau berminat sila la isi sikit form ni.. satu minit je.. (ciku x reti cam ner nak attach file kt blog,, so korg bg je la information n text kat fb batcth 19th..

  

.ni ciku nk review sikit pasal aktiviti gempak team al-hadi  tahun lepas la..

Gempur sahabat muda SMKASL..




pastu beberapa org team al-hadi melebarkan pengaruh ke  kem kepimpinan nisa' Selangor.. (yg ni mmg mantop,sbb bersama ngan MANTOP training kot.)



next: team Al-hadi jadi urusetia karnival muslimat AL-FALLAH???



~~

pastu team al-hadi ke jadik fasi untuk seminar teknik belajar di sebuah SRA rasanye~~




kat program ni ..ciku terdgar sorg ustaz cakap kat ckgu Rudzanna.."hebat2 ye murid2 cikgu.." smbil jeling2 sikit tengok fasi2 lain.. ehem2~ miss_ciku tekankan kat cni..jika benar kami hebat di matanya masa tu,,kami bawa kehebatan guru2 kami sebenarnya..esp cikgu Rudzana la..hihi..

pastu Al-Hadi sndiri jadi peserta kEM sahabat Masjid!!
" Antara golongan yang dijamin masuk Syurga ialah Orang Muda yang hatinya tertaut pada masjid...



next is: 19th materpiece menjd fasi PROGRAM GEMPUR SAHABAT MUDA EDISI SAF KEPIMPINAN PELAJAR DI MITIB, JUGRA



Sebab dah jadi peserta,, SEkali lagi Al-hadi diminta menjadi fasi pulak untuk kem sahabat masjid siri 3!!




ni la program terkhir 19th masterpiece motivation consultant untuk tahun 2011,,, 
so ciku harap korg2 sume dapatla bersama-sama untuk program GEmpur sahabat muda siri 2 smkasl kali ni..jom2 ramai kita berkongsi pengalaman dgn adik2 kita di sana~~




sharing is caring :)

2 comments:

Anonymous said...

nabila nak ikuttttt!!! tapi kte balik bulan 7 kott T^T

apPLeIsLovely said...

nk ikot. aku dah jadi penganggur terhormat kat rumah, boleh tak?

~free application..menarikkan?..free application~