Tuesday, March 1, 2011

not a little too late....?


assalamualaikum.......
~ sori coz oren baru nak post pasal jamuan ni...walaupon da lame tp still bile kenang balik bende2 ni cam best...lg2 di usia tua nanti..hehe...
actnyerrr... aritu kawan oren a.k.a fat ade soh oren postkan bende ni... tp...oren asyek lupe jerr..sori yerrrr....
paperpon ni merupakan laporan tentang kelas 5 naim punyer jamuan yang masyuk gle... nak dipendekkan citer...klas naim punyer jamuan diadakan di jeram...first2 diorang pi men paintball n lawan sesame sendiri... dgr katenyer men paintball sgt sakit???
ntahla...tanye la dak klas naim sendiri....

ni caption be4 depa masok gelanggang....best2


lbey kurang cenggini r men nyer.... adeh... 

yup... ni da abes men...sume hepi jerrr...haha...
walaupon hakikatnyer men bende ni mmg benjol2...tp..cool gle!!
k...lepas tu plak dak2 ni g makan2@dinner tahap grand petala ke 8 kat restoran  ikan bakar kat jeram tuh...
huh...semangat btol depa makan...




 olla~ begitulah cite hikayat jamuan kelas 5 naim...terima kasih yg x terhingga juga kepada cikgu2 yang hadir n yang xdapat hadir ke jamuan ni... walau apepon jasa2 kalian mmg x dapat kami balas walaupon dibalas dengn selautan emas permata sekalipon.... kami sgt sayang lah cikgu2 sliss yg banyak berkorban masa tenaga dan emotion ntok kami yg sengal2 ni... xlup gak 4 CIKGU AHMAD ASMARAN yang jd guru kelas 5 naim... cikgu mmg terBAIK lah... akhir kalam...
wabillahitaufik wal hidayah... assalamualaikum warahmutullahi wabakatuh...
salam 1 islam....1 ummah~

lepas ni kelas maawa dan ds plak...stay tune with al-hadi~
lalalala~ 

sharing is caring :)

1 comment:

Anonymous said...

bez gle jamuan men paintball~

~free application..menarikkan?..free application~