Saturday, March 26, 2011

LAPORAN S.P.M

23 MAC 2011

akhirnye tarikh tu dtg jugak and alhamdulillah dah berlalu pun.
dengan penuh kecuakan semue menanti tapi kini, dah xde debaran lagi.
result sudah masing2 pegang di tangan or at least da tahu di telinga lah,, tapi semue dah tahu..

ALHAMDULILLAH,, BATCH 19!! anda hebat.. pencapaian batch 19 BAGUS!
meningkat ke x ke,, lemon cukop bangge sangat, serius lemon tak tipu,
korang semue mmg hebat sgt love u alll!!

BIG BIG BIG thanks and congrats kpd pelajar paling cemerlang dalam batch kite yakni NABILAH n MUNEERA, korg da mengharumkan nama diri, kwn2, batch, keluarga, dan sekolah.

mesti bangga abis ah. ehh? lupe plk,, ni die gadis2 pandai kite..

 TAHNIAH!!!
 memang seronok sgt lah amek result ni,, especially sebab jumpe kwn2 yg dah berkurun x jumpe tu.. waaah! rindu sgguh.

utk pengetahuan,, ambik result nye kt dewan seminar,, yg mmg dilitupi aura kecuakan,, hahaha, klaka je..


fuh,, sebok saje semua nak ambik result dan juge slm2 dgn cikgu,,, terhutang budi lah dgn cikgu2 yg curahkan ilmu kat kite kn kn kn???



mcm mane pun result yg kite dpt,, kite kena ingat yg semua tu hasil usaha kite,, kalau sikit usaha kita,, maka pencapaian kita pun sekadar saje.. n kite ptut sedar  yg kita boleh buat LEBIH BAIK SEBENARNYA. kalau yg cemerlang tu tahniah lah,, da usaha bsungguh sungguh maka hasil nye pun memuaskan lahhh! ye dok?

alhamdulillah semua orang nmpk ceria je.. ni bukti nye HEHE


p/s,, sumpah semue orang nmpk menawan and sungguh cun plus matang.. oh kwn2 ku.. mcm x percaye je lahh!! tengok lah gmbar tu.. betapa bergayanye kwn2 kite.. ye dok?? hahaha


akhir skali,, smpt juge beberapa rakan kite mengambil gmbr kenangan di depan UBK!

cak~ CAK! CAK!! tu dia!!



syg  anda , syg batch 19, syg cikgu2, syg asrama, syg warden , syg ketua warden jugak*hehe,


sharing is caring :)

1 comment:

syimi said...

tahniah ye sume...lulus 100%..bestnye la..syi0k gile..

~free application..menarikkan?..free application~