Friday, March 4, 2011

book sharing~!!!

WHO MOVED MY CHEESE??
Err, tajuk cam pelik je kan,,, TETAPI buku ini memang terbaik ok,,
JENIS: motivasi
BAHASA: english lah
HARGA: oops,, xtw plak,, x mhl kot
PAGES: x smpi seratus pun,,
WRITER: dr spencer johnson



oke2.. so lemon nk share kat sini buku ni memang bgus sgt,, tajuk die mybe wt org cm BLURR je kn.. ye lahh,, ap kne mngene ngan cheese pulak,,, tp itulah yg specila psl buku ni,, die mcm buku cerita je.. sbbnye die bercerite pakai metaphor tau.. so dlm cerita dy psl tikus n org n cheese ni sbnanye ade bnyk sgt mksud die yg tersurat dan tersirat,, jd nye x de lahh boring sgt bace 2.. 


JENG JENG JENG,


NI DY WATAK2 DLM BUKU NI YER~~





 HEM, HAW,SNIFF AND SCURRY



lemon ni jenis memang x brpe suke lah bce buku motivasi sbb boring lah kdg2 tu.. lain lahh klu buku tu mmg kait rapat habislah dgn kite,, tp tu pn kdg2 boring jugak,, so writer ni kire bijak gile lah sbb die wt buku motivasi ni cm buku cerita,, pengajaran nye pun bukan nye susah nk fhmmm sume nye simple ,,, cerita nye pun ringkas je,, mmg seronok lah bce n bmotivasi

lagi pun bkn nye tebal pun,, skjp je pun da boleh habis bce,, tu yg sronok tu,,
n jgn lah anda risau walaupun die in english tp bhse die mmg simple habis,


buku ni cerita psl P.E.R.U.B.A.H.A.N

 bagi kite yg baru2 habis spm ni pun elok juge lahh kire nye sbb kite sdg menghadapi perubahan..
mcm mne kite hdpi perubahan dan ape sbnrnye mslh kite  dgn perubahan,
buku ni mmg seriously boleh bantu kite hdpi perubahan smbil enjoy sebab nye ni buku cerite kn..

jd lah kn,, bg spe yg slme ni mmg susah nk adapt n hdpi perubahan ,, bce lah buku ni,, mmg byk buku ni boleh bantu kite scre x langsung,, x rugi beli buku ni.

x kire tue mude,, brpe pn umo kite buku ni mmg sesuai utk sume lpisn msyrkt,, jd nye sy srnkn di sini,, kalau lah tjumpe buku ni,, beli lah,, kalau nk pinjam sye punye pun boleh,, hahahaha

P/S:  lemon ni bukan promote sembarangan tau lemon da bce buku ni,, pcye lah kte lemon,, buku ni BAGUS!!

FOR FURTHER INFO BOLEH SEARCH  KT INTERNET,, TNYE LEMON,, ATW SIMPLY KOMEN SAJE D SINI.. THX~!!
sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~