Wednesday, December 29, 2010

entry to...cuti?

Yo sekali lg~!
Camne pengisian waktu cuti...? (kepade lemon,apple,banana,oren n star, rndu korang sesangat!!!)
Okeh...kalau kita berbicara tentang cuti, kiwi bet la, semorang tengah rase seronoknyela cuti..yela, tak menghadap BUKU memanjang kan... Tak kurang jugak ade yang keboringan, or mybe ade yang tengah enjoy melancong. Anyway, ape bentuk pengisian percutian yang korang buat... don't ever forget Him; The Seer and The Listener, OK? Always put Him in the first, dan yang ni sangat penting.. SILA JAGA MARUAH DIRI, KELUARGA dan MASYARAKAT ANDA!.... Jangan b'lebih2an dalam batas pergaulan, jaga aurat, jaga perilaku ape semua, ok... Jangan buat maksiat, jangan jadi taiko bende2 jahat..jangan dan jangan... Sebaliknya, isilah masa korang dengan bende2 pekdah t'utamanya yang bole tingkatkan iman korang, ok.
Yang lelaki = rajin2kanlah pergi ke masjid/surau.. Yang perempuan = rajin2 tolong mak korg kt umah ek..
kalau nak pilih pakwe pilih yang rajin gi masjid/surau je tau! Insya-Allah korang akan bahagie..ehh..t'masuk pulak bab ni..da la...sebelum ak mengarut lebih hebat...salam~
sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~