Friday, February 12, 2010

pengumuman2x~~

assalamualaikum korang!!~

alhamdulillah kita panjatkan kesyukuran buat Ilahi kerana akhirnya cuti sekolah penggal 1 dah pun mule...
akhirnye,,ade gak term cuti buat kitorang bebudak para remaja F5 ni.....Penat gile walaupun br 2 bulan sekolah (sje nak buat hiperbola) . Tp serius memang lain la alam persekolahan F1 ngan F5... Tp yang peliknye, gejala tidur menidur dalam kelas tu still ade.. wpun da nak SPM... Ntahla,taktau nak cakap ape.. rahsie kejayaan kitorang kot..haha....Kate cikgu,kite mestilah cukup tidur kan.. tu la sebabnye ramai yang menyahut seruan nak mencukupkan tidur ni..
Actually, ak dah rajin sangat sampai boleh masukkan bab sekolah menyekolah kat dalam blog ni ,korang paham tak betape gigihnye ak study samapi ak jd lecturer math kat dalam dorm tu..!! (bkn nak riak,saje nak tunjuk)~~~ harap hasilnye akhir tahun ntahun depan nanti memuaskanla sampai ak boleh menangis kegirangan kegembiraan keteharuan kesukaan keseronokkan bersama rakan2 seperjuangan yang lain time dapat result nanti..aminnnnnn.... buat orange ngan apple, haha.. saje nak mnyibuk jap kat dalam blog ni.. nak buat platform mempromote kerje add math.....izin laluan yang berhormat.

KEPADA PELAJAR 5F YANG TAK AMBIL BUKU +MATH BOLEH AMBIL HOMEWORK KAT SINI. dah siap scan ape semua.. ingat, rabu petang kol 3 ade kelas!!






(klik gambar untuk tumbesaran berganda)
takpun, bleh amek kat link dibawah:



sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~