Thursday, September 1, 2011

important sgt!!!!!!!! sila baca

with the name of allah~
assalamualaikum...
dengan sukacitanye kami pihak al-hadi nk mengajak korg menjoin menjadi author yg sgt bergaya di blog al-hadi19th.blogspot.
ini adalah berdasarkan pengalaman korg yg dah tertimba...
hehehhehe...
diharapkan sgtlah korg boleh sama2 membantu meningkat kan lgi kepoweran blog kite nih...insyaallah...

syarat2 mengepost!
1. tidak ada unsur yg sentitif
2. post yg memberi kebaikan kepada semua org...
3. post yg bergaya...
4. xde unsur sensored
5. politik x belah mana2... ( ni korg pandai2 lah )
6. x memburuk2 kan mana2 personaliti
~ then korg faham sendiri lah a.k.a pikir lah an ~

oleh itu.. hope korg ley join..alaaa...bukan ape sgt pon..relax jerr...buat je cam blog sendiri...

kalo korg setuju... sila baca post al-hadi yg khas untuk korg n pilih nama buah ea...

then sila inform di msg ni...~
kalo ade ape2 prob n cadangan...
sila kemuka kan...
terimas!!

sharing is caring :)

5 comments:

Syahmi Sulaiman said...

klau bleh,msukkan ana....laki boleh kot....

KID said...

oit!!ak nak kot..dah lme ak mngidam buah,,keh3

LemoN~* said...

waaa. mndpt sokongan~~~

oren_bulat~ said...

=,= haha. bgusla syahmi ngan fathiy. Semangat!

kiwi_baek! said...

insyaallah kami buat usul time mesyuarat trtinggi nnt ek..~ sekarg ni jom kite blaja untuk final exam~ in order supaya sume org leh concentrate~

~free application..menarikkan?..free application~