Saturday, July 3, 2010

exam..!!!~

exam mid year da lame dah berlalu...
[saje,terase nak buat post jgak..tu ha, sian kat bam sbb dy da penat2 buat2 rajin bc buku]
*p/s: pic ni di 'snap' mase hari kedua peperiksaan; yakni bahasa melayu

ahaha..rase cam kelaka je tyme jawab tu..kepala t'sengguk2..
lagi untuk para member aras 2 blok baru..setiap ari melantak neslo umi untuk stayup sampai kol 2 lebih..(hebat x??)
yang lagi power bile wat neslo + horlicks...last2 pagi tu asyik nak g tooi..
haha..apepun credit to kwan2 semua coz da berjaya mengharungi 3 minggu saat2 peperiksaan yang sure menghempaspulaskan otak2 anda..~
Lagi2 untuk subjek2 killer cam addmath, sains 3serangkai........
mggu depan dah start perkampungan ilmu untuk form2 pekse, and mggu depannye lagik ade report card sign: PERTEMUAN 3 PENJURU..
haha...fighting!



sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~