Sunday, March 14, 2010

puteri2 yang best2

ingat tak korang (mustahillah lupe) time awal2 bulan 2 dulu, cam biase prostar ade buat aktiviti tipikal mereka iaitu minggu prostar... kali ni tema prostar ialah TRANSFORMASI REMAJA BERGAYA TANPA DADAH...namanye pun dah cukup gah kan..so cam biase lagi,macam2 aktiviti ar ade an.. and kitorang F5 alhamdulullah merangkul banyak juare pada hari tu..!!!(kejuaraan sketsa masih lagi dipertahankan..!)...bagi pelajar puteri...sebab kali ni acara prostar ni kawan kitorang yang handle, so kitorang pun rase la keseronokan lebih sikit~... Paling best time malam kemuncak ar...ade nasyid,sketsa F3 ngan dikir barat~~....
ni ha pentas prostar time hari 2..nizam ngan fahim (yang sangat kelakar pada malam tu..lg2 bj diorang..haha...xle bla...) jadi pengacara...fahim cm gabra2 je..tp best la..w'pun sangat pelik sebenarnye..he3..
  
tema modern minimalis glamour night 

tangga db pun kitorang balun

and then, pagi ahad tu, b'sempena dengan minggu Penghayatan sunnah yang dianjurkan badar untuk megingati nabi sempena sambutan maulidurrasul, riadah dan senamrobik pun diadakan.. smorang cam hepi enjoy je sebab dah lame xwat riadah jamai'e kan...sambil2 tu sempat lagi buat rentak selawat semasa senamrobik..gojes ar korang ni... tapi pagi tu memang enjoy ar... Tengok jela muke kawan-kawan aku ni....

 
semangat kan tengok aja dengan aswa..hihi..tu2 tengok atik yang dekat 
belakang tu..apekebende ar yang die buat tu?!shikin...~ko BC lagi ea...kui3..

umi versi ayam..biasela,kanak2 ribena

lepas habis senamrobik,bebudak F5 buat p'bincangan kejap pasal masalah 
sosial yang b'laku sekarang..bagus kan?

sementara tunggu barisan tembok besar cina kat dm tu surut,
kitorang....ape lagi....main  bola cop ar!!main sampai kenyang,,~
 

sharing is caring :)

No comments:

~free application..menarikkan?..free application~