Saturday, April 7, 2012

kerja kursus yaasin ayat 76-83~

........assalamualaikum.... 
dah lama menyepi.. sampai al-hadi pon da berhabuk...
mintak maaf..sori seinfinnity lah sebab krew al-hadi semuanya sibuk2 belaka...
sebab rasanya kebanyakan krew al-hadi ada yang tengah sibuk buat preparation untuk exam and 
ada jugak yg baru nk mulakan semester yg baru di tempat belajar masing2...
sonye sama2 lah kita doakan bg mereka2 yg akan menduduki exam final mereka xlama lagi ni...

"selamat menduduki peperiksaan final exam...."

kiwi plak baru je habis final exam...alhamdulillah sekarang dah cuti.. tapi xde apa yg best pon dengan cuti sebenarnya....~ menuntut ilmu tu lebih baik dari membuang masa kat rumah~

ok kat sini kiwi nk share sebahagian kerja kursus yg telah disiapkan dengan jayanya bagi matapelajaran tamadun and telah mendapat markah yg excellent ( alhamdulillah ) dari pensyarah kiwi yg menandanya....

so far.. markahnye oklah... thank seinfinnity kepada ahli group kiwi yg sgt hebat...
jadi mungkin dapat kiwi share kan untuk antum semua buat rujukan.. 

sonye tajuk kerja kursus kiwi semester ini adalah surah yaasin dari ayat 76-83..
nampak senang tapi byk jugak effort yg kami letakkan untuk buat benda alah ni.. 
tapi apa yg kiwi letakkan kat sini xsemua..hanya sebahagian je..
kalau letak semua karang xpasal2 al-hadi kena saman dengan pensyarah2 or rektor2 universiti...
tapi kalau ada permintaan untuk dijadikan sebagai RUJUKAN boleh tinggalkan email dekat ruang komen..

disebabkan document ni dah jadi blur... korang boleh tekan right click>save picture and zoom lah dekat pc masing2 lah ye....








ni sebahagian je.. ~

k selamat maju jaya semua.. majulah pendidikan untuk negara~ tetibe

sharing is caring :)

3 comments:

izzati zulkifly said...

KIWI,nak tgk full... zatizulkifly@gmail.com.....terima kasih... ^_^

kiwi_baek! said...

dah email

izzati zulkifly said...

hee terima kasih... ^_^

~free application..menarikkan?..free application~